2021-09-02 07:42:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Emlékezz a mondásra: aki sokat markol, keveset fog!

Napi horoszkóp szeptember 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint talán most jött el az ideje annak, hogy munkahelyet válts. Ha sorozatos frusztrációidon nem tudsz úrrá lenni, és az anyagiakkal is elégedetlen vagy, akkor igazán itt az ideje az álláskeresésnek. Csak ne kapkodj!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma túlteng benned az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lennél képes megoldani. De van valami, ami igazán izgat, ami legmélyebb énedből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallgasd meg!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha nem hagyod, hogy a félelmek vegyék át az uralmat a lelkedben az örömök helyett, akkor ismét boldog lehetsz. Gondolj arra: a boldogság elsősorban szemlélet kérdése. Ha van otthonod, kenyered, akkor mi is a baj?

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy múltbeli rossz döntése most zavaros, kellemetlen helyzetbe hozhat. Semmi nem megváltoztathatatlan azonban. Talán csak a tisztázni kellene valakivel bizonyos félreértéseket. Most már legalább tudod, mit kell tenned.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Küzdelmes nap áll előtted, és ez megviseli az idegeidet. Mostanában minden erőddel a változásra, és a megújulásra törekszel. Ezt pedig csak küzdelem árán lehet megszerezni. Az sem megoldás, hogy minden nehézséget magadra vállalsz.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Át kellene gondolnod a pénzügyeidet, és bizonyos döntéseket, amiket meghoztál, talán felül kéne bírálnod. A helyzeted nem reménytelen, de lehetne sokkal jobb is. Az otthonnal kapcsolatban régóta tervezgetsz valamit: mire vársz?

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valakinek szüksége lehet ma a segítségedre. Lehetséges, hogy az illető nem is meri szóvá tenni az óhaját, ezért neked kell szemfülesnek lenni és meghallani a kimondatlant. Vagy legalább kérdezz rá! Egy apró gesztus is jól jön.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha makacsul kitartasz az elképzelésed mellett, és nem keresel legalább alternatív megoldásokat a céljaid elérésére, akkor a végén egészen hoppon maradhatsz. Emlékezz a mondásra: aki sokat markol, keveset fog! Legyél szerényebb!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A magánéletedben és a munkádban is jó napod lehet. Végre feloldódnak a feszültségek, és elhárulnak az akadályok. Sok bizonytalan tényező is bizonyosságot nyerhet, és ez segít, hogy valami újat alkoss végre.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Kissé úrrá lehet ma rajtad a pesszimizmus. Nem kellene pedig búnak eresztened a fejed, hiszen a bánkódással csak egyre mélyebbre sodorhatod magad. Keresd fel egy jó barátodat, öntsd ki neki a szívedet. Attól megkönnyebbülhetsz.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Legyél bátrabb! Ha mindig csak behúzod a szárnyaidat, akkor hogyan akarsz magasra jutni? Sokkal tehetségesebb vagy, mint gondolod, csak az önbizalmadon volna még mit javítani. De azt csak a tapasztalat fogja megadni neked. Vágj bele!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nem hagyhatod, hogy minden terhet a másik viseljen, a kapcsolat minden gondját, problémáját a társad simítsa el, oldja meg. Ez oda fog vezetni, hogy már te sem tudsz egyenrangú partnert látni sem őbenne, sem önmagadban. Vedd a kezedbe az irányítást a jelenlegi helyzetben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: